Inget Svenskt Celebrity Rehab!?!?!

21 oktober, 2010 Av av nilserikjonas

Med darrande förväntan har man följt snacket om ett stundande svenskt Celebrity rehab. Produktionsbolaget Mastiff har rättigheter klara. Camilla Henemark och Olle Ljungström är klara namn. Torsten Flinck tackar nej till miljonarvode..

Därför är det med stor besvikelse jag nu läser att det inte verkar bli något av denna satsning. Såväl Viggo Cavling som Fredrik Svedjetun håller med om att det känns trist, Fredrik går så långt som att kalla det fegt av Femman. Oklart om det är feghet inför en tittarstorm – känns väl ändå inte så troligt när det gäller femman – eller om man bara inte tycker man fick ihop tillräckligt bra namn som deltagare.

Attans – amerikanska upplagan var ju så bra! Heeelt addicted (no pun intended).

(Viktigt också att med jämna mellanrum gå in på Wikipedia-sidan och se hur det går med de tidigare deltagarna..