Interaktiv TV-annons i Xbox

Interaktiv TV-annons i Xbox

25 september, 2012 Av av nilserikjonas

Jag har ju tidigare skrivit om hur man kan maximera nyttan av sina kampanjer i traditionella medier genom att skapa interaktivitet. Ofta handlar detta om att koppla TV till mobilt på olika sätt, med Microsofts NUads tar detta till nästa nivå.

 

 

 

 

Filmen ovan är en sneak preview på formatet, men nu skall den första riktiga annonsen vara på väg. Det handlar om en annons för filmen The Hobbit, där man genom olika handgester kan plocka fram extramaterial och få mer info om filmen.

 

 

 

 

I nuläget är det kanske ingen fantastisk interaktivitet, men det öppnar för spännande grejer på sikt, där du själv kan påverka och interagera med TV-reklamen. Man kanske kan prova plagg från en TV-reklam, eller själv agera i en scen i en film-reklam. Att se sig själv mitt i ett hus från en bostadsannons känns också som en kul möjlighet. Här kommer mycket hända i framtiden!