DNs nya mobilsite – snyggt!

16 juni, 2011 Av av nilserikjonas

DN har gått och blivit med ny fin mobilsite  idag. Gillar väderinfon uppe i hörnet och den nya länkningen till nya underavdelningar, och speciellt segmentet en bit ner där man kan scrolla i sidled mellan senaste nyheter medan resten av siten ligger kvar. Hela siten hänns fräsch och modern, DN har ju en bra tradition på detta.

DN kommenterar nya layouten i redaktionsbloggen  och säger också att det skall komma en iPhone-app.

 

(Trevligt också att se rätt annonsör på plats redan från början 🙂 )

Hoppas detta ger dem än mer fart i seglen räckviddsmässigt. Tittar man på KIAs mobiilista  ligger de ju helt OK till i konkurrensen, men de har lite att komma ikapp med relativt Aftonbladet. DN har 22% av Aftonbladets räckvidd på internet, men i dagsläget bara 7,9% av räckvidden på mobilt. Kämpa DN, det här verkar vara en bra start. Undrar vad Aftonbladet tänker just nu..