Eniros uppdaterade iPhone-app – riktigt cool!

18 februari, 2011 Av av nilserikjonas

Eniro har släppt en uppdaterad app, som har flera riktigt coola features. Bland det roligaste är en version av Googles kamera-sök, faktiskt en mer avancerad version! Medan Google appen hittills mest klarar av loggor och historiska byggnader man fotar av (vilket är sjukt coolt i sig) klarar Eniro av alla möjliga vardagsföremål.

Googles App

Saker vi fotat som den hittills klarat av inkluderar;

  • Stationär dator (vilket dessutom var i bakgrunden av ett foto på en person)
  • Kaffekopp
  • Pokal (!)
  • Mellanmjölk

 

Dagens Media verkar haft framgång med häftapparat och läderväska..

Kort sagt; Ser man något man gillar kommer man kunna bara fota av det, och man får direkt en eniro-slagning på var man kan köpa motsvarande produkt. Naturligtvis lite trubbigt hittills, men sjukt kul potential framöver.