Filip och Fredriks podcast FTW!

16 december, 2010 Av av nilserikjonas

Varför har inte detta marknadsförts mer? Var finns annonserna, var finns sociala medier-kampanjen? Varför upptäcker jag först nu – via Alex Schulmans twitter– att Filip & Fredrik har en helt genial Podcast (ladda ner på iTunes här).

När man väl upptäcker det är det ett absolut guldkorn – F&F at their best! Ingen krystad gameshow eller akademisk frågesport, utan bara ett snabbt, vasst och initierat pladder om nutidshändelser och populärkultur. De forna kvällstidningsjournalisterna ekvilibrerar i att göra ner kändisar och föredettingar, med snabba repliker och pricksäkra liknelser (Andreas Weise är den nya Anna Book – har inte åstadkommit någonting, men man vet att han kommer bita sig fast i rampljuset i minst 20 år till)

Världsklass!