Positionering – nu med svenska spel

9 november, 2010 Av av nilserikjonas

Positionering är ett alltmer spännande ämne för folk som sysslar med marknadsföring verkar det. Mitt gamla estimat på svenska användare av Gowalla – vilket plockades upp i en artikel om Positionering i DM – kommer nu på tapeten igen. Samma siffror kommer med i en ny grej om Svenska Spel och Gowalla.

Den här gången intervjuas jag om ett projekt som Mikael Nilssonpå Carat drivit, där alla Elitserie-arenor blir reggade Gowalla-hotspots med fin bildlogga o allt. Sen finns ett lojalitetsprogram där man får badges och på sikt kanske även priser för att man checkar in.

(märk hur väl Indianernas färger återgivits på Scandinavium-ikonen på nedre raden)

Enkelt, roligt och öppnar för en jävla massa möjligheter i framtiden. Bra där Micke!

Edit; Nu även omnämnt i en artikel på TheNextWeb!! Stort!