Fullt blås

16 november, 2010 Av av nilserikjonas

Det har varit lite dålig fart på bloggen på sistone, ber om ursäkt för det.

Inaktiviteten har dock sin förklaring; Mediebranchen är upp 26% mot förra året, Internet är upp 13% men det är mot ett förra år som redan då var rätt starkt. Och fjärde kvartalet med julkampanjer och årsplaneringarinför nästa år – ganska fullt upp helt enkelt..

Nyheten av idag är väl annars Facebook Mail, en meddelandetjänst som FB släpper (läs med via IDG här, ansök om ett eget konto här.. ). FB-flödet skall kunna inkludera mail, SMS och Messenger..

Lite roligt att alla aktörer försöker bli hubar för alla andra aktörers content. Var ju hos MSN härom veckan och de slog på stora trumman för nya Messenger som – hör och häpna – integrerar alla mail, meddelanden och FB-uppdateringar i ett flöde. Dessa hubbar skall också finas i Windows 7 och vara en killer app.

Börjar kännas lite trött med hub-tänk? Skapa bra content i egna plattformen istället kanske?

Apropå enga plattformen; Senaste veckans stats från Nilserikjonas. Dags att boosta detta snart!