Moderaterna får in en träff

6 september, 2010 Av av nilserikjonas

Moderaternas miljöanpassade affischer som jag nämnt tidigare plockar in en ny träff; På väg till jobbet härom dagen ser man en skylt som säger att de utlovar ordentlig strandpromenad Kungsholmen runt.

En av dom bästa grejerna med den kungliga holmen är närheten till vatten och att det finns softa vägar att gå nästan hela ön runt. NÄSTAN. En trillar man ner i Rålis, tar höger vid vattenbrynet och följer vägen bort till fredhäll funkar det utmärkt. Fram till partiet precis innan kallbadet. Där övergår boardwalken i rent berg. Antingen går man in i bergsget-mode, eller så klättrar man upp på berget, går 200 meter och tar sig sen ner igen. Not good! Bra av (m) att de identifierat detta, och sen tagit sig tiden att göra en anpassad skylt om det.

Det mer deprimerande i det hel är att jag nu baserar viktiga val i mitt liv utifrån hur de förhåller sig till promenadvägar. Rullator nästa. Very bad.