Hösttecken

3 september, 2010 Av av nilserikjonas

Hösten får nog sägas vara här nu, temperatur, ljus, och arbetsmässigt.

I ett försök till positivt tänkande försöker man ju alltid plocka russinen ur kakan, även om denna kaka är en höstkaka. Alltså; positiva grejer med hösten;

Grytor

Här är min personliga favorit en Boeuf Bourguignon. Kött som får koka länge, champinjoner, sidflösk och syltlökar.. Ja jävlar vad gott. Kan bli en sån rackare i helgen.

Brasa

Här kan man ju säga att den öppna brasan regerar hårt äver alla former av kakelugnar, braskaminer eller annat trams. Det skall lukta lite rök, vara jävligt varmt nära brasan, och kallt längre bort i rummet. Brasor har inte med uppvärmingsekonomi att göra. Basta.

Varma kläder

Här kan man tycka att ollen är ett logiskt val. Själv gillar jag en smalare profil och börjar nu jobba lammullströjor. Sen ger ju hösten möjlighet att brodera ut sig på det underbara område som är halsdukar och scarves.

Det är väl det man har att komma med ungefär.. Filmer och DVD:boxar kanske också kvalar in på listan. Försökte youtuba fram någon bra, höstig låt men det gick sådär. Gillar ju mest tramsig somrig techno..