Cicco’s Thorildsplan – nu öppet!

19 september, 2010 Av av nilserikjonas

Som jag skrivit tidigare http://www.nilserikjonas.se/2010/09/det-hander-grejer-vid-thorildsplan/ har Maggies vid Thorildsplan tagit ner skylten. Likt en fågel Fenix reser sig nu ur askan Cicco’s Ristorante – och vid en första anblick ser det riktigt bra ut!

Borta är den murriga pub/pizzeria-inredningen. Istället möts man av en ljus fräsch inredning, vita dukar och vikta servetter. Även Pizzorna är borta från menyn, och i ärlighetens namn kommer de saknas (Malin hade ett varmt förhållande till Crudon.

Men pizzerior finns det gott om i området – Pizza Lindhagens Ali Baba gör ingen besviken – och en mer ordentlig resturang behövdes.

Menyn inleds med ett gäng antipasti runt 70 kr och fortsätter med pasta- fisk- och kötträtter med italienskklingande namn.

Pastarätterna runt 90 spänn känns mycket prisvärda, likaså ett gäng schnizelvarianter runt 130. Bakom kötträtternas spännande namn finns ganska ordinära oxfilé fläskfilé och entrecote-rätter. Återstår att se hur prisvärda de känns.

Men den snygga inredningen och möjligheten till en pasta och ett glas vin för 150 kr känns ju klockrent för ett test. Ciccos (08-13 37 00) Give it a try, keep the hood alive!

 

 

EDIT; Detta inlägg har några år på nacken. Ciccos är stängt sedan länge, och nu ligger det en Thaikrog där. FYI.