Shopping, pride och en liten öl..

1 augusti, 2010 Av av nilserikjonas

En långsam lördag där en del aktiviteter hanns med ändå..

En snabb titt på Pride-paraden. Tyvärr var jag inte i sällskap med några erfarna ciceroner. Tidigare har man stått på slottstrappan och kikat, vilekt varit rätt kul. Nu fick jag syn på det hela vid Norrmalmstorg, men om man står i gatunivå är ser man inte så mycket och det är inte så kul alls. Hann uppfatta att poliserna fick stora jubel. I övrigt verkade det ganska avslaget jämfört med tidigare år.

Följde upp med en smula shopping. I början av sommaren gick jag hastigt och lustigt ifrån den lockiga lejonman som varit min frisyr och vän de senaste 10 åren. Nu är soimmarfrisyren helsnaggad, ja närmast rakad. Detta har gicit ett kraftigt ökat intresse för kepsar. Det känns lite naket med en bar huvudsvål ibland, och dessutom bränner solen som satan.

Därför blev det en Gucci-smäck. Lite vulgo i vissa vinklar månne men jag gillar den 🙂

Trillade därefter upp till Mosebacke och mötte upp Filip, Alexander med flera. Mycket trevlig.

Tog en pizza på Vapiano med Filip efter det. Hade ju promenerat in till stan tidigare, så jag lämnade ändå dagen på plus minus noll ölkagge-mässigt tycker jag.

Satt och funderade på den intrikata Vapianska logistiken (man får ett kort som man går runt på olika ställen och beställer grejer med, sen lämnar man in kortet på slutet och betalar allt man tagit). Tjänar de in något på detta? Mindre serveringspersonal? Anabbare service? Såg dock ut att vara en jäkla massa personal på plats..

Maten var god, Filip gnällde något över att det blev öl till pizzan och att han nu kände sig lite full. Attans.