En mycket rolig dag på jobbet

29 maj, 2015 Av av nilserikjonas

I sitt arbetsliv har man mer och mindre roliga dagar. Igår var helt klart en av de roligare.

 

På eftermiddagen var jag på Mobilmecca på Metropol Palais och snackade mobilt för 100-150 pers. Bra publik, kul intro och frågor från Patrik Sandberg på Nyheter24. Tyvärr funkade inte mina animerade GIFar i PPTen, men i övrigt en riktigt kul tillställning.

 

mobilmecca nils andersson wimby3 mobilmecca nils andersson wimby2

Nils Andersson Wimby M

Nils Andersson Wimby Mobilmecca

 

Efter det vidare till vår vårfest på Isobar. Vi hade trenddragning för kunder, sen blev det vin, öl, bunbuns från Bun Bun Truck, fotobås, DJ o hela baletten. Grädden på moset? Att Calle hade byggt ihop en twittrande ölöppnare..

 

twittrande ölöppnare

 

Mitt under kalaset fick jag även glädjen att åka till Guldbladet tillsammans med grymma kollegor och vår kund NordicBet. Tillsammans tog vi emot pris för Bästa ljud eller rörlig kommunikation för vår webb-serie Garpens Europa.

guldbladet2

guldbladet1

 

Som sagt, man har haft sämre dagar på jobbet 🙂