Helgen i bilder

3 oktober, 2011 Av av nilserikjonas

Tänkte försöka lätta upp det i övrigt ganska branchtunga internet/mobil-babblet här på bloggen med en ”helgen i bilder”-exposé. Detta kompliceras något av att min fru hatar när jag lägger upp bilder på henne på olika ställen. Därav bildernas lite anonyma karaktär. Hoppas det ändå kan ge något.

 

Fredagen började med en AW på Carat-kontoret. Inga bilder därifrån. Ser ju det kontoret 5 dagar i veckan, så jag känner inget behov att fota det. Men det var trevligt.

 

Sen gick jag och Kalle till Riche. Efter lite mingel med suspekta individer i lilla baren blev det middag. Satt mitt i smeten sattsäga. Enligt det här inlägget av Hr Schulman om vilka bord som är bäst på Riche kan jag bara tolka det som att vi satt vid bord 40. Och det var mumma.

 

Middagen gled över i kaffe och konjagare, det hela hann bli rätt glatt. Sen komer man hem och hamnar mitt i någon form av efterfest. En sen afton på det hela taget. Lördagen tillbringades därmed till stor del i bivack.

Söndagen blev det långpromenad ner på stan, lite fönstershoppande, likte bokinköp för mörka höstkvällar. Hann även med ett litet vätskestopp på Tures. Gott så

Söndag kväll blev det söndagsmiddag efter gammalt snitt. Tog oss till superba Daglivs vid fridhemsplan och gick lös på ryggbiff, kantareller, lite lökar och grädde i ohemula mängder. Blev rätt smarrigt om man får säga det själv.