Jag skriver för KIA mobil på Dagensmedia

30 juni, 2011 Av av nilserikjonas

En debattartikel som jag hjälpt Kommitten för Internetannonsering (KIA) att skriva har kommit in på Dagens Media.

Det handlar huvudsakligen om att man börjar nå upp i ett väldigt stort användande i mobila kanaler , men att annonspengarna inte riktigt följer efter i samma takt. En av sakerna som är viktig för att komma framåt är att fler medier måste bli offentliga med sina räckviddssiffror. Först då kan man börja planera media på ett sofistikerat sätt, utifrån en överblick av marknaden, samt tänk kring målgrupp och redaktionell miljö.

Detta inlägg går också live på årsdagen av premiären för nilserikjonas.se, det har blivit drygt 200 inlägg under den tiden. Känns helt OK ändå, och jag tycker nog vi ger det här ett år till!!