Facebook Music (Spotify)

31 maj, 2011 Av av nilserikjonas

Mashable rapporterar om hur Facebook skall integrera musik- och videotjänster i FB, rykten föreligger att Spotify kommer vara en av dem (eller möjligen den enda som integreras, vilket skulle vara helt sjukt coolt för Spotify). Frågan är väl bara hur Facebooks globala närvaro (nu över 700 miljoner användare) skall matcha Spotifys begränsade geografiska täckning.

Intressant blir också en eventuell koppling till Facebooks valuta Credits. Detta kan ju bli den första breda produkten man kan köpa för oss som inte är Farmville-addicts, och kan vara det som verkligen får igång användandet av valutan..

Undrar också hur det kommer gå att vara ärlig med sin musiksmak? Kommer folk anstränga sig för att lyssna på ny/trendig musik när de är uppkopplade på FB? Jag kommer i alla fall fortsätta rulla Haddaway!