Nya S-ledaren och det digitala och i sociala medier

11 mars, 2011 Av av nilserikjonas

Nye S-ledaren Håkan Jutholt gänns som en ganska grå figur. Kan ärligt säga att jag inte vet ett skvatt om honom.

Men tänk vad snabbt man i denna dititala era kan skaffa sig en bild av en person. Guldkornet får nog ändå sägas vara ett klipp DN hittat där han skall spela in en film och inte kan sluta fnissa. Han framstår definitivt som en rolig jävel, och detta är en typ av viral som inte kan skapas i strategiska syften.

En snabb googling ger mest nyhetsresultat, ett tecken på att han inte haft så starkt digitalt avtryck tidigare utan att det mesta skapats de sista dagarna.

Han verkar inte ha någon blogg, inte finnas på twitter. Han har en Facebook-page som verkar skapad rätt nyligen som har 933 likes. Kort sagt kan man säga att han verkar på andra ändan av den digitala skalan jämfört med Carl Bildt.

..men klippet med fnissningarna var jäkligt kul!