Att plocka ner skylten

15 februari, 2011 Av av nilserikjonas

Resuméskriver om att Sanyo släpper sin skyltplats vid Picadilly Cirkus, en av de dyrare utomhusytorna i världen, efter 33 år. Enligt vissa källor kan anledningen vara att Panasonic just skaffat sig en majoritetsandel i Sanyo, och att de inte vill ha 2 varumärken som konkurrerar på samma plats. Men 33 år ändå, där får man prata om långsiktighet. Den har dessutom sett likadan ut i 6 år. Och Facebook har funnits i typ 7 år. Ja jävlar.

Äldst av annonsörerna på Picadilly är Coca Cola, som dock skaffat en digital skylt och jobbat med uppgraderade budskap, de har bland annat drivit trafik till sin mobila tjej-community (ett samarbete mellan Coke Light och Cosmopolitan). Troligtvis tas väl Sanyos plats av någon som kan jobba på ett liknande, lite mer aktivt och integrerat sätt.