iPad-craving drabbar många

18 oktober, 2010 Av av nilserikjonas

PC kom just hem från New Your med ett par iPads till Carat.. riktigt trevliga leksaker. Och man är inte helt ensam om sina cravings; Enligt DN har läsplatteförsäljningen tagit sådan fart att laptop-säljet avstannat. Man får väl anta att det är en försäljning under kategorin cool pryl eller privat användande? Inte klarar väl någon att göra business på uteslutande en iPad?

Kul att se  – som Medievärlden skrivit – att mediehusen jobbar på redan nu med att bygga coola siter. Det känns som den som har en iPad kommer få oproportionerligt mycket uppmärksamhet av de som skapar content (liksom iPhone-användarna vad det gäller mobilt). Early adopters som intressant och kapitalstark målgrupp blir liksom extra förstärkt här.

Inga mediehus har dock gort någon reklam att tala om för sina appar, medan det från USA redan dykt upp ett par lite småroliga..