Thomas Bodström fejsbookar vidare..

6 september, 2010 Av av nilserikjonas

Jag har tidigare skrivit om modeoffret Thomas Bodströms sociala medier-kampanj. Den svaga sociala medier-insatsen, som blev en bra PR-insats, blev sen en hyfsad sociala medier-insats på grund av all PR antar jag.. 6 000 medlemmar i Facebook-gruppen får väl kännas OK. Även om 90% antagligen är redan övertygade. Och 10% pers från andra partier som vill kolla vad Bodis håller på med. Såsjalamedjer-strateger o liknande.

Känns inte som världens sexigaste facebook-grupp, men det kanske är svårt att göra frågan sexig. Kul att se Stayfriends ”Hitta din klasskamrat”-annons hamna här, antagligen pga styrning på facebookgrupper med koppling till skola. Vet inte om det var detta dom hade tänkt sig..

http://resume.se/nyheter/2010/09/06/bodstroms-kampanj/