RIP Google Wave

9 augusti, 2010 Av av nilserikjonas

Det har väl undgått få att Google Wave läggs ner.. Preliminära snacket var att de skulle ”sluta satsa på att utveckla produkten”, men nu lyckas jag inte logga in alls. Dödat?

 Synd att säga att man kommer sakna det. Dels köra jag Internet Explorer, vilket de i sniken territorialism vägrade (man skulle helst köra Chrome). Dels byggde det väl lite på attman var flitig Gmail-användare så att man var inne där en hel del ändå. Det är inte jag.

Men huvudsakligen skapades ju aldrig något rikligt content, ingen fattade hur man skulle få igång något roligt. Som någon slags massmail fram o tillbaks med någon bifogad bild här o där. Man kunde infoga en position via google maps i sina meddelanden, men det var rätt krångligt.

Det enda som var något så när roligt var att ha frågor/enkäter. Men efter femte gången tappade även ”AW på fredag?”-enkäten till kollegorna sin charm.

Google wave poll