Postens godisremmar-kampanj – fail?

27 augusti, 2010 Av av nilserikjonas

Posten kampanjar med godisremmar..  Rätt kul kampanj, även om många likt mig antagligen hoppar av när man kommer till kreditkortsnummret (”OK att det stod en kostnad redan i bannern, men att verkligen betala?!?! Nääe”)

Kanske är det lika bra för dom. Folk får se ett kul grepp, en riktigt snygg kampanjsida, och blir lite positivt inställda. Dom som går hela vägen och beställer godiset, likt my dear colleague Adela, får nog en lite annan bild av posten;

Upphackade lite mosade godisremmar är väl inte den bästa reklamen för Postens produkt. Vid telefonsamtal till Posten var man dessutom ganska oförstående till att detta skulle vara ett problem.

Synd när en kul uttänkt kampanj faller på mållinjen så. En kampanj är aldrig starkare än sin svagaste länk – Gammalt mediedjungel-ordspråk.