Morgonpromenad med scarf och Schibsted

3 augusti, 2010 Av av nilserikjonas

Börjar dagen med en morgonpromenad mot jobbet, utmed Norr Mälarstrand. Gårdagens och nattens regn har lämnat kvar ett fuktigt täcke, och det känns som höst. Fy fan.

Ändock, det är en fin promenad och det ljusnar lite närmare stadshuset. Hoppet lever.

Noterar Aftonbladets löp för dagen, en riktig nyhetstorka verkar det som. Och när nu vädertips för hela sommaren, samt 10 bästa lådvinerna, spelat ut sin roll, är väl detta höstens motsvarighet. Misstänker att man passar på att puffa rätt ordentligt för Schibsted-kollegan Blocket.se i artikeln också. Fräscht.

Premiärgår en scarf (scarves? Scarf?) från Paul & Friends / NK idag. Den har legat i prassligt papper sedan den köptes i början juni, vilket väl får sägas vara ett bra betyg till sommaren: för varmt för scarf. Men nu kommer den fram!

P.S. Glömde helt keps till min Aschberg-frisyr idag. Känner mig något naken.