Bästa valaffisch – Moderaterna

25 augusti, 2010 Av av nilserikjonas

De har börjat dyka upp här o var, valaffischerna. St Eriksbron är helt nersmetad och ganska förfulad. Efter en promenad kring Vasastan och Kungsholmen härom dagen var det nästan så att man kände för att lägga sin röst på vilket parti som helst som inte använde dessa skyltar.

Sen dök dock ett guldkorn upp nära Thorildsplan: moderaterna jobbade med att anpassa budskapet till miljön. 2 affischer vid rondellan vid Thorildsplan talade om mer pengar till städning av rålis, respektive mobil polisstation vid Fridhemsplan på helgkvällar. Mmm, tänkte jag. Trevligt.

Anpassade budskap rockar. Det tar mycket mer energi att ta fram, men fasen vad mycket mer riktat och relevant budskapet känns. Bra jobbat (M)!

Glömde att ta en bild, och det verkar helt omöjligt att googla reda på en bild. Enda jag hittade var motsvarande grej för gärdet som jag hittade på moderaterna.net..

Svårt lömsk blick på herr valarbetare, men ni förstår konceptet..

Egna bilder;

P.S. upptäckte på en blogg att M körde samma koncept för 4 år sedan. Why not..